Ilco van der Linde neemt de aftrap!

Ilco van der Linde neemt de aftrap met de INSPRAAK! app. Hij is vanaf vandaag de eerste politicus in Nederland met een eigen app. Na 15 maart zullen meer politici hem hierin volgen. Ilco, de oprichter van Bevrijdingspop, MasterPeace en Dance4Life bracht al miljoenen in beweging en wil nu via de PvdA verandering tot stand brengen

Van der Linde: “In mijn Wibautlezing van 2015 heb ik gezegd dat we op zoek moeten naar nieuwe vormen om mensen bij de democratie te betrekken. Vooral jongeren mogen we niet verliezen in onze samenleving en zal je op een nieuwe manier meer zeggenschap moeten geven. Ik ben trots dat ik deze app als allereerste kan gebruiken.. Voor mij is het een mooie, extra manier om het directe contact met kiezers te verbeteren.”

In vlogs, nieuwsberichten, livestreams en achtergrondinformatie presenteert Ilco zich aan zijn achterban. Burgers kunnen met hem van gedachten wisselen en hun mening geven over standpunten waar hij zich voor inzet. Ook kunnen zij zelf voorstellen doen.

INSPRAAK! heeft Ilco spontaan benaderd. Wij zullen met hem en het campagneteam de komende weken de app uittesten en verder optimaliseren voor de landelijke politiek.

2017-02-14T18:22:58+00:00 februari 2nd, 2017|